O NAMA

Putujemo zajedno od 1995

Zahvala za uspješan razvojni put dug gotovo 25 godina, prije svega, pripada svim našim djelatnicima koji su svojom privrženošću odgovorno obavljali svoj posao.
Ponosni smo na suradnju s brojnim uglednim domaćim i inozemnim poslovnim partnerima, kao i individualnim korisnicima naših usluga, a iskazano povjerenje nastojimo opravdati daljnjim podizanjem kvalitete naših usluga.
Pratimo potrebe tržišta, kao i trendove, dok konstantnim ulaganjem u vozila najnovije generacije i edukacijom djelatnika želimo zadovoljstvo putnika podići na novu razinu.

Smatramo da samo izvrsnost to može i osigurati. Svakako je to jedan od razloga što smo se odlučili samo za najbolje, pa se stoga naš vozni park sastoji isključivo od autobusa Premium proizvođača, marke Mercedes-Benz. The best or nothing !
Desetljećima se trudimo biti pouzdan i kompetentan poslovni partner, koji odgovornim poslovanjem i kvalitetom nastoji pridonijeti razvoju poslovne zajednice. Nastojimo razumjeti specifične zahtjeve naših korisnika i pretvoriti ih u usluge najbolje kvalitete.
U nadi da će te nam i Vi pokloniti povjerenje, prepustimo se užitku i putujmo zajedno!

MM-Toursx174

IZ MEDIJA

Drugi o nama

Mercedes-Benz Star Import
Lastauto Omnibus